fbpx

Catalin Pintea Magicianul

Catalin Pintea

Bio

Cu o activitate de peste 7 ani, Catalin Pintea, a participat in anul 2013 la show-ul Romanii au Talent unde, a ajuns in semifinala concursului. Un an mai intarziu, in 2014, a parcurs mai multe orase din tare unde a sustinut spectacole de magie in fata a sute de oameni. Printre orasele in care a sustinut spectacole de magie se regasesc: Timisoara, Cluj, Sighisoara, Medias, Campia Turzii, Satu Mare, Alba Iulia, Bucuresti si multe altele.

 

In 2015 a sustinut in Arad cel mai mare spectacol de magie pentru copii(Hocus – Pocus de ziua ta) in colaborare cu actori cunoscuti aradeni.

 

In 2016 continua cu un ultra spectacol destinat familiei pe scena Teatrului din Arad.

 

Tot in 2016 realizeaza in Cluj pentru prima data in istoria Romaniei o mega iluzie in fata tuturor alaturi de Master Magician Dan Bucfing si Mario Dance Atelier. Anul nu s-a terminat aici pentru ca vara a venit si Catalin a fost invitat sa “vrajeasca”prin farmecul sau publicul celor care au participat la festivalul Untold din Cluj Napoca .

 

In 2017 sustine spectacole de scena mare cu aparatura complexa pentru multe oficialitati in Iordania. Spectacol de tip circ cu origine in Dubai. 

 

In 2018, intors in tara, Catalin, preocupat si de educatie deschide prin viziunea sa magica primul atelier de dezvoltare personala din Romania pentru copii prin magie, SCOALA MAGICA. Acest proiect a participat la dezvoltarea a numerosi copii care au trecut pragul Scolii Magice si au plecat cu mai multa incredere in ei, abilitati si iscusinta.

 

Tot in 2018, a inceput traditia spectacolelor de Craciun la Teatrul de Stat Arad.( Hocus – Pocus “Fii eroul lui Mos Craciun” – 2018,  Hocus – Pocus “Ho Ho Ho” – 2019)

Magia continua.

Spectacol de magie
spectacol de magie

Fabricade surprize SRL

office@catalinpintea.com

str. lucretia nr 3 Arad

telefon: 0747308348