fbpx

CURSUL SUPREM DE DEZVOLTARE PERSOANALA PENTRU COPII

“Increderea de sine este cheia marilor succese “

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

1 Martie

Incepem

Mai sunt 16 de locuri

disponibile !

Catalin Pintea Magicianul

Fondator Scoala Magica

Nu sunt povesti..

Este multa practica..

Si transformari vizibile !

Ce invatam la SCOALA MAGICA ?

Incredere de sine : A avea incredere in tine, este o consecinta a anumitor actiuni si rezultate. O persoana care isi traieste viata cu incredere in sine, este o persoana care are claritate in alegeri. Iar aceasta claritate vine cu constientiarea abilitatilor personale. Acesta este unul din pilonii puternici pe care il cladeste Scoala Magica in caracterul copiilor !

Originalitatea caracterului: Curajul de a fi tu insuti este extrem de important in viata ! Iti trebuie curaj sa spui ce ai de zis si exercitiu sa sti CUM sa spui/livrezi un mesaj !

Vorbitul in public: 77% din populatia pamantului sufera de Glasofobie ( frica de a vorbi in public). Aceasta abilitate face o diferenta enorma pentru adultul care va deveni. Pentru ca aici invatam de la a avea postura si prezenta personala puternica la metode sa trecem peste “rusine”.

Gestionarea emotiilor: Emotiile sunt un ingredient foarte important al vietii noastre. De multe ori ele ne controleaza fara sa ne dam seama. Insa noi, la Scoala Magica, invatam copiii despre emotii, roluri si stari iar apoi le folosim pentru a parcurge anumite prezentari Practic invatam sa ne folosim de ele ceea ce ii face pe acesti copii, constienti de emotii si mai mult, in control.

Indemanare / dexteritate: Inca de la prima ora de magie copiii invata tehnici si dexteritate. Un aspect foarte important este ca invata cum sa deprinda o abilitate complet noua.  Astfel se formeaza ideea “eu pot si reusesc “. O diferenta enorma pentru a deveni un adult de succes, sa inveti usor abilitatiile de care ai nevoie.

Responsabilitatea: Responsabilitatea este un factor decisiv in viata noastra. Exista 2 tipuri de oameni: cei care se plang si cei care sunt responsabili si iau fraiele in mana ! La Scoala Magica, invatam ca orice succes depinde de noi ! Daca repeti orice ajungi sa fii bun la acel lucru ! A avea un esec inseamna ca nu ai avut o metoda buna, insa calatoria nu e gata si ideea de a “te da batut”nici nu exista in vocabularul nostru !

Pentru Cine Este Acest Curs ? 

✔️Pentru copiii a caror parintii pun accent pe dezvoltarea personala a copilului

 

✔️Pentru copiii a caror parintii stiu ca viitorul adult se formeaza astazi

 

✔️Pentru copiii emotivi

 

✔️Pentru copiii care au nevoie sa invete sa fie mai deschisi

 

✔️Pentru toti copiii creativi

 

✔️Pentru copiii care au nevoia de o socializare mai buna

 

✔️In final este pentru totii copiii, pentru ca toti au de invatat lucruri, abilitati,            aspecte care sa le ramana ca piatra de temelie in formarea lor !

  

Vrei sa vezi parerea altor parinti ?

Scoala Magica este scoala unde se intampla lucruri minunate in timp.....Dezvoltarea armonioasa , gestionarea emotiilor, o buna comunicare cu cei din jur , munca in echipa si Increderea in sine sunt lucruri pentru care trebuie sa iti multumim Catalin!!! Ai pus o caramida la baza a ceea ce va fi Alex ❤️

Daniela T.

Școala Magică constituie o piatră la temelia formării personale a copilului. Tehnicile experimentate au servit în numeroasele prezentări pe care le-a ţinut în fața publicului, atât în formularea discursului logic dar, mai ales, în stăpânirea emoţiilor şi în canalizarea energiei în direcţia cunoaşterii şi convingerii audienţei.

Alina D.

Scoala de magie este dea dreptu un loc magic. Un loc în care voia bună, respectul, pasiunea plutesc în aer și entuziasmul este la el acasă!

Adina B.

La Școala Magica noi am descoperit magia care se ascunde in spatele pasiunii și dedicării. Aici am întâlnit o echipa implicată in fiecare activitate desfășurată, cu multă atenție la detalii și la nevoile și atuurile fiecărui copil in parte. Pentru noi continua sa fie o experiența diferită in care dezvoltarea personală se îmbina cu multă distracție și timp de calitate petrecut alături de profesioniști. Va mulțumim pentru acest parteneriat valoros!

Loredana D.

Cum ne desfasuram ? Cat dureaza cursul ? 

Cursul de baza dureaza 6 luni – urmand ca la final super magicienii sa performeze intr-un spectacol sustinut pe scena Teatrului de Marionete Arad

Intalnirile dureaza 1.30 H si sunt saptamanale.

In fiecare luna avansam la trucuri, prezentari si exercitii mai avansate toate formate pentru dezvoltare cat mai pronuntata a super eroului/eroinei .

Copii cu varste intre 5 -12 ani

Popular

RON 450 Luna
 • 1.30 h /saptamana
 • Dezvoltare personala la un alt nivel
 • Invatam trucuri noi in fiecare luna
Ultima data la acest pret

Nivelul 1

RON 2700 Nivelul de baza- 6 luni
 • 1:30 h /saptamana
 • Dezvoltare personala la un alt nivel
 • Trucuri noi in fiecare luna
 • Pachet surpriza cu produse Scoala Magica
ultima data la acest pret

INSCRIE-TI

Super – eroul/eroina

Scoala Magica

Pentru detalii

0747308348

Viziteaza-ne