fbpx

CURSUL SUPREM DE DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII

Ridica incredere in sine a copilului tau!

_________________________________

Catalin Pintea Magicianul

Fondator Scoala Magica

– EDUCAȚIE

Învață să comunici și să-ți dezvolți stima de sine.

Școala Magică este cursul online unic, creat de magicianul profesionist Cătălin Pintea, în care copiii învață să devină mai încrezatori și să-și găsească propria stimă de sine de care au nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a lor.

Cursul este format din 5 module. 5 nivele succesive care ajută copiii să învețe de la o prezentare simplă până la una mai avansată. Fiecare modul este format din videoclipuri cu explicații, repetiții practice, trucuri magice și multă distracție. Fiecare modul este împarțit în 4 saptamani iar accesul este oferit săptamanal pentru a parcurge tot programul și a avea timp de repetiție și practică.

Scopul acestui program este de a-i învața pe copii cum să devină mai încrezatori, să învețe să vorbească în public, inteligența emoțională, gândire critica și spontana dar și multe alte abilități.

Învață acum de la magicianul pe care copiii îl adoră, Cătălin Pintea Magicianul !

trusa de magie kit de magie
-PRACTICĂ

Învață alaturi de kit-ul nostru Școala Magică

 Acest kit  îți va ajuta copilul să fie mai sociabil și mai încrezător atunci când vorbește în fața oamenilor.  De asemenea, îl va învăța cum să-și gestioneze emoțiile și cum să le controleze, astfel încât să poată avea întotdeauna controlul asupra sa. 

Kit-ul Școala Magică pentru copii este cel mai tare mod de a învăța abilitați importante. Trucurile magice sunt foarte ușor de făcut și distractive

 

Nu sunt povești…

Este multa practică…

Și transformări vizibile !

-ABILITĂȚI

Descopera posibilități infinite

Obține accesul la cel mai cuprizător și entertaining curs creat vreodată pentru copii. Scopul nostru este de a-i transforma în mai mult decât un magician sau magiciană. Prin trucuri, prezentări și repetiții practice le dăruim o “super putere” a lor, abilități sociale, gândire critica și atitudine de “descurcăreț”.

Prin cele 5 module ale programului ei vor învăța:

✔ Cum să câștige mai mult curaj și încredere de sine

✔ Descoperă cum să vorbească în public, să livreze un mesaj pentru a manageria audiența sau pe cel din fața sa.

✔ Învață cum să-ți gestionezi emoțiile și eșecul

✔ Găsește originalitatea caracterului tău și prezintă plin de curaj și autenticitate

✔Cum să îți dezvolți îndemanarea, gândirea de a fi tot timpul cu un pas înainte și dexteritatea.

programul suprem de dezvoltare persoanala pentru copii Scoala Magica

Părinți interesati de educație –  REZULTATE REALE

Școala Magică este școala unde se întamplă lucruri minunate în timp.....Dezvoltarea armonioasă , gestionarea emoțiilor, o bună comunicare cu cei din jur , muncă în echipă și încrederea în sine sunt lucruri pentru care trebuie să îți mulțumim Cătălin!!! Ai pus o cărămidă la baza a ceea ce va fi Alex ❤️

Daniela T.

Școala Magică constituie o piatră la temelia formării personale a copilului. Tehnicile experimentate au servit în numeroasele prezentări pe care le-a ţinut în fața publicului, atât în formularea discursului logic dar, mai ales, în stăpânirea emoţiilor şi în canalizarea energiei în direcţia cunoaşterii şi convingerii audienţei.

Alina D.

Școala de magie este dea dreptu un loc magic. Un loc în care voia bună, respectul, pasiunea plutesc în aer și entuziasmul este la el acasă!

Adina B.

La Școala Magica noi am descoperit magia care se ascunde în spatele pasiunii și dedicării. Aici am întâlnit o echipa implicată în fiecare activitate desfășurată, cu multă atenție la detalii și la nevoile și atuurile fiecărui copil în parte. Pentru noi continua să fie o experiență diferită în care dezvoltarea personală se îmbina cu multă distracție și timp de calitate petrecut alături de profesioniști. Vă mulțumim pentru acest parteneriat valoros!

Loredana D.

DA! ESTE CU ADEVARAT O OPORTUNITATE DE SCHIMBARE A VIEȚII, CARE VA FACE DIFERENȚA ÎN ADULTUL DE MAINE !

 ____________________________________________

⚠️ UN MEMENTO RAPID DESPRE TOT CE OBȚII AZI

Curs Practic la tine acasă – Învață magia de acasă cu ajutorul programului nostru online de magie. Nu este nevoie să călătorești, doar învață acasă.

 

Consolidarea încrederii de sineDepăsește frica de a vorbi în public și crește-ți stima de sine cu acest curs de magie, care te învață să vorbești în public și îți oferă tehnici pentru a-ti controla emoțiile și a-ți construi carisma.

Ajută-ți copilul să învețe să vorbească în public  – Învață să faci prezentări pe roluri, stări și emoții și să devii mai sociabil.

Dezvoltare personală pentru copiiProgramul Școala Magică este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 – 15 ani care doresc să-și îmbunătățească stima de sine, abilitățiile de comunicare, gândire critică, spontaneitate, mindset de a fi cu un pas înainte, să știi să manageriezi audiența și multe altele !

Distractiv și practic – Impresionează-ți prietenii și familia cu noile abilități învățate și fă-i să zâmbească

Fii vedeta spectacolului – câștigă mai multă încredere și stima de sine cu ajutorul programului Școala Magică

 

⚠️ Tot ce primești în programul Școala Magică : 

 • Curs de dezvoltare persoanală prin magie:

Accesul la platformă îl vei avea instant, începând cu saptamana 1. Pentru a parcurge și a învăța totul pe rând dar și pentru a avea timp de repetiție și practică, cursul este organizat pe 5 module, fiecare cu 4 săptămâni. Fiecare săptămână se deblochează în timp real din momentul achiziției programului.

 • Ridicarea stimei și a încrederii de sine: 

 Îi vorbim super eroului tău despre încredere și curaj, tehnici despre cum să-și ridice energia și să fie stăpân/ă pe el/ea.

 • Tehnici de vorbire în public:

Cum să te prezinți – Cum să manageriezi audiența – Cum să prezinți pe roluri și stări pentru a stârni emoții 

 • Cum facem repetițiile și practica:

Cu toții știm ca noile informații se lipesc mult mai bine și mai repede atunci când le pui în practică.  Așadar îi învățăm pe elevi cum să repete, să exerseze ca să ajungă la rezultatul dorit – a se prezenta în fața publicului și a crea minuni.

 • Învață cum să își gestioneze emoțiile:

Emoțiile coplesesc oamenii care nu știu să le gestioneze . Ne-am gândit la un viitor în care să pregătim adulții încă de mici să aibe noțiuni și chiar experiența de a învăța să își gestioneze emoțiile.

 • Ce este eșecul și hai să începem să-l stăpânim:

Stima și încrederea de sine a oamenilor este doborâtă de eșecuri. Este momentul să învățăm copiii cum să vadă eșecul, să schimbam perspectiva și chiar să ne folosim de el.

 • Cucerim rușinea de a vorbi în public
 • Învingem frica de a ne exprima și frica de a fi respinși

Și multe alte beneficii. Toate dintr-o experiență, o experiență pe nume Școala Magică.

Acest program are scopul de a-i oferi copilului tău o experiență prin care să-și formeze un adult mai sigur pe el și cu abilități eficiente la îndemână.

 • Kit-ul Școala Magică cu trucuri vizuale și practice
 • Accesul la platformă și la grupul de părinți este pe viață
 • Întâlniri supriză alături de Cătălin Pintea Magicianul
 • Grup de comunicare a elevilor direct pe platformă. 

3 Rate

Scoala Magica
RON3215
RON 399 /luna
 • Programul Scoala Magica
 • Kit-ul Scoala Magica
 • Durata: 5 luni
 • Totul se invata usor de acasa
 • Primesc task-uri si provocari ulterioare de la Catalin
 • 1 data pe luna se vad live alaturi de Catalin
in rate

Profitabil

Scoala Magica
RON3215
RON 1100 O singura plata
 • Programul Scoala Magica
 • Kit-ul Scoala Magica
 • Durata: 5 luni
 • Totul se invata usor de acasa
 • Primesc task-uri si provocari ulterioare de la Catalin
 • 1 data pe luna se vad live alaturi de Catalin
Recomandat

CE MAI AȘTEPȚI ?

Profită de noul program de dezvoltare pentru copii.

 
 Pune preț pe educația copilului tău !  Îți punem la dispoziție cursul cu acces săptămânal la materiale + kit-ul Școala Magică+ alte surprize live și întâlniri alături de Cătălin Pintea Magicianul
Cursul de magie Scoala Magica

Pentru detalii

         0747308348